foto's verzenden via filepiper naar InkOutlet
om foto's naar InkOutlet te uploaden

foto's via e-mail bestellen
om foto's via e-mail naar InkOutlet te sturen 

InkOutlet is de fotozaak met direct klaar snelservice in de Nieuwe Ebbingestraat 31 te Groningen. U kunt hierboven alvast uw foto's uploaden (bij voorkeur .jpg maar .png .bmp .tiff kan ook), maar het makkelijkst is om uw foto's op een USBstick of geheugenkaartje naar de winkel brengen. Een foto afdrukken op 10x15cm duurt slechts 10 seconden! U kunt er dus op wachten! Ook niet-standaardmaten drukken wij voor u af zoals 10x10cm of 10x40cm. Ook een supermooie foto afdruk op bijvoorbeeld 60x80cm is bij ons klaar terwijl u wacht. Dus ook voor het groot afdrukken van foto's zit u bij ons goed!

U kunt uw bestanden ook via e-mail naar ons sturen d.m.v. onderstaand e-mailadres. U kunt uw foto's daarmee naar onze kiosk in de winkel verzenden. U kunt uw bestelling (formaten en aantallen) dan in de kiosk bij ons in de winkel afronden. Als u naar de winkel komt voor het afdrukken van foto's zonder deze eerst te uploaden, lever uw foto's dan aan op een USB-stick of geheugenkaartje. Stuur uw foto's s.v.p. niet naar ons gewone e-mailadres. Als u uw foto's naar [email protected] verstuurt, komen de bestanden ook in onze kiosk terecht, klaar om af te drukken als u in de winkel bent. 
                                                          

Denkt u er aan dat wij geen melding ontvangen als u bestanden verstuurt. Het is slechts een middel om uw bestanden bij ons in de winkel te krijgen zodat ze afgedrukt kunnen worden als u in de winkel bent. Aan onze ontvangstzijde is er voor deze upload methode geen limiet qua (totaal) bestandsgrootte. Aan uw verzendzijde mogelijk wel: zo kunt u bijvoorbeeld vanuit gmail niet meer dan 34mb ineens verzenden.Hoe lang duurt het voordat het afgedrukt is?

Als u hier in de winkel bent, duurt het afdrukken van een foto op 10x15cm slechts 10 seconden!
Een foto afdrukken op 30x40cm is met ongeveer 10 minuten gereed.Hoe is de kwaliteit van vergrotingen?

De meeste camera's hebben voldoende pixels om een foto flink te vergroten. Natuurlijk is een foto van een echte camera mooier dan van een smartphone. Een onscherpe foto wordt bij het afdrukken niet scherper (maar kan op het schermpje van een smartphone er overigens wel scherp uit zien). Het is goed om de foto eerst op een groter scherm te beoordelen. Houd u er rekening mee dat wanneer uw scherm heel licht afgesteld staat, u de foto dan helderder ziet dan het bestand in werkelijkheid is? Voor het afdrukken van foto's vanaf het formaat 20x20cm gebruiken wij een speciaal op maat gemaakt icc-profiel. In gewone mensentaal: wij sturen de printer dusdanig aan dat het icc-profiel voor kleurafwijkingen corrigeert.Wat zijn de prijzen?

Opstartkosten per opdracht (mits correct aangeleverd)  € 1,00

10x15cm €   0,39 
13x18cm €   0,79
20x30cm €   4,95
30x40cm € 10,95
40x60cm € 21,95Wanneer geldt een volumekorting?

Voor het formaat 10x15cm geldt 10% korting vanaf 100 afdrukken (binnen eenzelfde opdracht) en 20% vanaf 200 afdrukken.