Cartridge Zoeken

Vinden!

Categorieën

Informatie

InkOutlet is de fotozaak met direct klaar snelservice in de Nieuwe Ebbingestraat 31 te Groningen. U kunt hieronder uw foto's uploaden en ze straks in de winkel ophalen en afrekenen. U kunt uw foto's ook op een USBstick of geheugenkaartje naar de winkel brengen. Een foto afdrukken op 10x15cm duurt slechts acht seconden en wij drukken tot 700 foto's per uur af! Ook een supermooie foto afdruk op bijvoorbeeld 60x80cm is bij ons klaar terwijl u wacht. Dus ook voor het groot afdrukken van foto's zit u bij ons goed!

U kunt uw bestanden niet via e-mail naar ons sturen i.v.m. de bewerkelijkheid. U kunt uw foto's naar onze kiosk in de winkel verzenden door deze hier te uploaden (of scan de QR-code hier onder). U kunt uw bestelling (formaten en aantallen) dan in de kiosk bij ons in de winkel afronden. Als u naar de winkel komt voor het afdrukken van foto's zonder deze eerst te uploaden, lever uw foto's dan aan op een USB-stick of geheugenkaartje. 

                                                                                       


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Een andere mogelijkheid is het uploaden via het formulier hier onder. Denkt u er aan dat de bestanden (afzonderlijk en totaal) de 20 MB niet overschrijden.

Voor opdrachten tot 20MB: