Direct klaar foto's en vergrotingen afdrukken Groningen

U wilt snel (direct klaar) een foto afdrukken of een vergroting ervan hebben? De foto's voor uw fotocursus nog snel even bij onze fotozaak laten afdrukken? Een foto voor een begrafenis? Kom naar onze fotozaak aan de Nieuwe Ebbingestraat 31 te Groningen en wij regelen dit direct voor u! De 1-uur fotoservice is in de pratijk meestal een direct klaar service. Voor het afdrukken op grootformaat wordt een op maat gemaakt icc profiel door ons gebruikt, zodat de afdruk zo kleurrealistisch mogelijk wordt afgedrukt. Maar ook voor last-minute foto-bedankkaartjes, foto-verhuiskaarten en andere fotowenskaarten kunnen wij snel voor u realiseren. 

Reproducties: foto van foto met herstel van beschadigingen

Ook voor het maken van een extra foto waar u geen negatief meer van hebt (reproducties, in de volksmond ook wel fotokopie of kopie van foto genoemd) zijn wij het bekende adres in Groningen! Beschadigde foto's kunnen meestal weer gerestaureerd worden. Zo kunt u uw foto van uw dierbare herinneringen weer in ere laten herstellen. herstel van beschadigde foto's in Groningen

De mooiste foto van jezelf

De mooiste foto van jezelf nog mooier laten maken? Een paar "oneffenheden" laten wegwerken? Dat kan! Ook kan je bij ons een prachtige portretfoto laten maken.

Collage van foto's

Zelf geen zin of kennis om een collage te laten maken van leuke herinneringen? Lever ons bijvoorbeeld ongeveer 40 foto's digitaal aan en wij maken uw collage. Een collage op het formaat 50x70cm, inclusief opmaak, afdruk, lijst en inlijsten (inclusief opplakken op karton zodat deze mooi strak in de lijst blijft zitten: plezier voor jaren!) kost slechts 79 euro. Uw collage wordt digitaal opgemaakt en als één geheel geprint (er worden dus geen losse foto's geplakt o.i.d.).