1 Bestellen en Betalen

1.1 Bestellen

Een bestelling plaatsen bij InkOutlet is zeer gemakkelijk en veilig. U kunt de volgende stappen volgen:

  1. U zoekt in ons assortiment het gewenste product (het makkelijkst is het invoeren van enkel het type/modelnummer van uw printer in het zoekveld).Vergeet bij het bestellen niet het aantal en/of extra opties te selecteren. U ziet direct de inhoud van uw winkelmandje. Wanneer u klaar bent met winkelen klikt u op "afrekenen". Vervolgens kunt u klant worden door een account aan te maken of als gast uw gegevens achter te laten (a).
  2. Let op: indien u uw produkt anders dan uw (factuur)adres wilt laten bezorgen, dient u een alternatief bezorgadres in te voeren.
  3. Wanneer u al uw gegevens heeft ingevuld klikt u verder en wordt u doorverwezen naar de betaalpagina. De betalingen worden verwerkt door de betaalprovider PAY.nl.
  4. Op de betaalpagina kunt u aangeven hoe u aan uw betaling wilt voldoen. Bij internettransacties wordt u automatisch doorverwezen naar een beveiligde omgeving binnen onze betaalprovider. Bij creditcardbetalingen dient u hier een aantal gegevens achter te laten om fraudetechnische redenen. Let wel dat u zich ten allen tijden in een beveiligde omgeving begeeft (b). Bij iDeal betaling is dit niet nodig en wordt u direct doorgelinkt naar de betaalpagina van uw eigen bank.
  5. Wanneer uw betaling akkoord is bevonden, klikt u op “betaling afronden” (soms aangeduid als “terug naar webshop” en dan wordt u automatisch doorgelinkt naar onze bedankpagina. Hier vindt u nog wat extra informatie met betrekking tot uw bestelling. Daarnaast krijgt u automatisch een factuur en orderbevestiging op het door u opgegeven e-mailadres (c).

(a.) U heeft de keuze een ander verzendadres in te vullen dan het factuuradres. Dit kunt u doen wanneer uw bestelling elders moet worden bezorgd.

(b.) Tijdens het bestelproces bevindt u zich uitsluitend in een beveiligde omgeving. U kunt u er dus met een gerust hart vanuit gaan dat uw veilig aan uw betaling kan voldoen. Meer informatie over ons privacybeleid vindt u onder privacybeleid.

(c.) Let wel dat u een juist e-mailadres opgeeft voor de orderbevestiging. Op dit mailadres ontvangt u ook een verzendbevestiging wanneer uw bestelling is verzonden.


1.2 Betaalmogelijkheden

Bij InkOutlet betaalt u veilig, gemakkelijk vertrouwd via o.a. iDeal, CreditCard, PayPal en/of voorruit betalen. Daarnaast kunt u ook op een veertien dagen-factuur betalen. Hieronder verneemt u een handig en overzichtelijke toelichting op onze betaalmethodes.


iDeal

 Veilig betalen via betaalprovider Pay.nl

U kunt bij ons via iDeal betalen. Hiervoor dient u (online) te bankieren bij Rabobank, ABN Amro, ING Bank, SNS Bank of andere Nederlandse bank met iDeal ondersteuning.

Betalen via iDeal is één van de gemakkelijkste, snelste en veiligste online betaaloplossingen. Betalen via iDeal is misschien nog wel veiliger dan pinnen! De transactie wordt uitgevoerd door onze betaalprovider Pay.nl.

Als u wilt betalen via iDeal, dan selecteert u deze mogelijkheid bij het afrekenen. Wanneer u voor deze betaalopties kiest, wordt u automatisch doorgelinkt naar de iDeal betaalpagina van uw eigen bank.

Wanneer u via iDeal aan uw betaling voldoet, nemen wij uw order direct in behandeling. Orders geplaatst op werk- en zaterdagen vóór 17:00, worden de dezelfde dag nog verzonden.


PayPal

U kunt bij ons betalen via uw PayPal account. Als u voor PayPal kiest Wordt u naar de PayPal-site gebracht waar u met uw wachtwoord en emailadres kunt inloggen om uw betaling te voltooien. Orders geplaatst op werk- en zaterdagen vóór 17:00, worden de dezelfde dag nog verzonden.


Mastercard & VISA

Indien u kiest voor een betaling middels creditcard, kiest u tijdens het betaalproces voor PayPal. Via PayPal kunt u met uw creditcard de betaling verrichten. Hier dient u uw gegevens in te vullen en dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, vervaldatum van de creditcard en CVC-code (achterzijde van de creditcard) op te geven. Nadat u al deze gegevens heeft ingevoerd, worden uw gegevens geautoriseerd. Indien de gegevens 100% kloppen, ontvangt u direct een bevestiging van goedkeuring en kunt u er vanuit gaan dat uw betaling succesvol is verwerkt.

Indien u kiest voor deze betaalmethode, nemen wij uw order direct in behandeling. Orders geplaatst op werk- en zaterdagen vóór 17:00, worden de dezelfde dag nog verzonden.


Vooruitbetalen

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om uw betaling elektronisch te voldoen, kunt u er ook voor kiezen uw betaling vooraf per bankoverschrijving te voldoen. Kiest u hiervoor "Bankoverschrijving" in het betaalproces. De transactie wordt uitgevoerd door onze betaalprovider Pay.nl en u kunt het bedrag naar hen overmaken. Let daarentegen wel dat wij uw order pas in behandeling nemen, nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Afhankelijk van uw bank kan dit tot een aantal werkdagen in beslag nemen. Hebt u voor een andere betaalmethode gekozen en is dit niet gelukt en u wilt alsnog vooraf overmaken? Betaal dan rechtstreeks aan InkOutlet te Groningen op rekening NL58 RABO 0110 7543 87. Om het verzendproces te versnellen kunt u ons via e-mail erop attenderen dat u het bedrag via bank het betaald.


Betalen op rekening: acceptgiro via AfterPay

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor InkOutlet.nl het volledige achteraf betaalproces uit. De verwerking er van verloopt via PAY.nl.  Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Inkoutlet.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 125,00 als u betaalt via AfterPay.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

2 Contact en Bedrijfsinformatie

2.1 Contactgegevens

InkOutlet
Tel. 085-002 23 68

Email: [email protected]inkoutlet.nl
www.inkoutlet.nl


KvK: 75994429
BTW: NL860471482B01


2.2 Bereikbaarheid

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week per mail bereikbaar.


2.3 Contact

U kunt contact opnemen met InkOutlet door even te bellen, te mailen óf door het contactformulier hier rechts op de pagina in te vullen. Wij staan open voor al uw vragen, offerteaanvragen, suggesties en eventuele klachten of onduidelijkheden. Wanneer u via het contactformulier of via de mail een reactie plaatst, zullen wij deze binnen 24 uur beantwoorden.3 Klachten, complimenten & suggesties

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: [email protected]

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

.