Pasfoto maken in Groningen centrum.

Als u pasfoto's nodig hebt voor bijvoorbeeld een officieel document, lidmaatschapskaart of sollicitatie, dan kunt u deze bij onze pasfotostudio in Groningen voor slechts € 9,90 laten maken. Een afspraak maken of reserveren is bij ons niet nodig. U krijgt bij ons maar liefst acht pasfoto's en het is mogelijk de pasfoto ook digitaal er bij te kopen. Als u pasfoto's laat maken voor een officieel document zoals paspoort, id-kaart, rijbewijs of visum, dan zorgt onze fotograaf ervoor dat uw  pasfoto's   aan de laatst geldende eisen voldoen (zie hieronder). U krijgt uw pasfoto's mee met goedkeurgarantie: in geval de gemeente uw foto afkeurt, maken wij gewoon weer nieuwe pasfoto's voor u. Tevens zijn wij bekend met de eisen voor het afwijkende USA-formaat van 2 x 2 inch met een witte achtergrond. Indien u een pasfoto wilt laten maken met specifieke eisen, zorgt u er dan voor dat u zelf de juiste specificaties vooraf aan de fotograaf toont. De prijzen voor specifieke pasfoto's en voor profielfoto's wijken af van het tarief dat voor standaard Nederlandse pasfoto geldt.

 

Pasfoto's voor KPN, RDW, Getronics en D-Reizen (Profielfoto's).

InkOutlet Fotoservice verzorgt ook de profielfoto's en pasfoto's voor bedrijven als KPN, RDW, Getronics en D-Reizen. Ook hiervoor kunt u zonder afspraak terecht. Brengt u dan wel uw oproepbrief en een geldige legitimatie mee naar onze fotowinkel aan de Nieuwe Ebbingestraat 31 te Groningen (naast het postkantoor / Read Shop).

kpn          RDW               D-reizen

 

De pasfoto-eisen

Pasfoto's voor officiële Nederlandse documenten moeten de afmeting 3,5cm breed x 4,5cm hoog hebben. De eisen zijn verder dat de breedte van het gezicht (gemeten van ooraanzet tot ooraanzet) minimaal 16mm en maximaal 20mm bedraagt. Dit is ook de reden dat de ooraanzet goed zichtbaar moet zijn zodat de breedte van het gezicht op de pasfoto bepaald kan worden.

Verder moeten pasfoto’s altijd in kleur gemaakt worden omdat de pasfoto digitaal in kleur opgeslagen (ingescand) wordt. De pasfoto moet daarnaast scherp en kreukelvrij zijn en ook schitteringen van bijvoorbeeld oorbellen of glimmende gezichtsdelen zijn redenen om de pasfoto af te keuren. Op uw gezicht mag geen schaduw zichtbaar zijn en dit geldt ook voor de achtergrond (die overigens lichtgrijs, wit of lichtblauw moet zijn). Uiteraard dient uw pasfoto recent en gelijkend zijn. 

De route naar InkOutlet Fotoservice 

De route vanuit bijvoorbeeld Paddepoel, Kwinkenplein, Bedum en Lewenborg vindt u op de kaart hieronder. De bus stopt direct voor onze deur.

Route naar InkOutlet