Cartridge Zoeken

Vinden!

PRIVACY VERKLARING

laatste wijziging: 25 mei 2018

AVG


InkOutlet, gevestigd aan Nieuwe Ebbingestraat 31, 9712ND Groningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens:

InkOutlet.nl
Nieuwe Ebbingestraat 31
9712ND Groningen
Tel. +31 50 5532517

Dhr. G.J.F. Hubers van Assenraad is de Functionaris Gegevensbescherming van InkOutlet. Hij is te bereiken via [email protected]


Persoonsgegevens die wij verwerken

InkOutlet verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een account op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
- Internetbrowser en apparaattype


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected], dan verwijderen wij deze informatie binnen 24 uur.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

InkOutlet verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- InkOutlet analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
- InkOutlet volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.


Geautomatiseerde besluitvorming

InkOutlet neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van InkOutlet) tussen zit.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

InkOutlet bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Personalia, Adresgegevens, E-mailadres, Ordergegevens > 7 jaar > De belastingdienst verplicht ons de crediteurenadministratie 7 jaar te bewaren.


Delen van persoonsgegevens met derden

InkOutlet verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. InkOutlet blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

InkOutlet gebruikt functionele-, analytische- en trackingcookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. InkOutlet gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Deze cookies staan standaard uitgeschakeld en u kunt ze inschakelen door ze aan te vinken. InkOutlet.nl biedt u de mogelijkheid om ook in een later stadium via de knop “uw privacyinstellingen” cookies in-of uit te schakelen. Deze knop vindt u op elke pagina van onze website terug (onderaan in de voettekst).

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website kunnen ook cookies geplaatst worden door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Wanneer u voor de eerste keer onze website bezoekt verschijnt er een popup-venster waarin deze cookies worden getoond. Deze staan standaard uitgeschakeld en u kunt ze inschakelen door ze aan te vinken. Als u in een later stadium de instellingen daarvan wilt wijzigen, dan klikt u op de knop “uw privacyinstellingen” die op elke pagina van onze website (onderin bij de voettekst) te vinden is.

Voor het plaatsen van noodzakelijke cookies (die er enkel voor zorgen dat de website naar behoren functioneert) hoeven wij vooraf geen toestemming te vragen. U kunt deze cookies blokkeren en/of verwijderen in uw browserinstellingen. Dit kan echter tot gevolg hebben dat de website niet meer goed functioneert.


Gegevens inzien, aanpassen, downloaden of verwijderen

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, te downloaden of te verwijderen. Daarnaast hebt u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door InkOutlet en hebt u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar [email protected] U kunt in uw klantaccount deze acties ook zelf uitvoeren (zie de afbeelding hieronder).

Accountinstellingen

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

InkOutlet wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

InkOutlet neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via [email protected]


Cameratoezicht

In onze fysieke winkel in Groningen zijn camera's aanwezig. De beelden hiervan worden enkel gebruikt en opgeslagen ter beveiliging van uw- en onze eigendommen. De beelden worden maximaal 4 weken bewaard, waarna deze gewist worden. In geval er een incident op de beelden is vastgelegd dan worden deze beelden bewaard tot het incident is afgehandeld. Aan de buitenzijde van het winkelpand en ook binnen wordt middels posters en stickers duidelijk aangegeven dat er cameratoezicht is.


(Pas)foto’s

Pasfoto’s en andere foto’s die in onze winkel voor klanten afgedrukt of gereproduceerd worden, worden maximaal 1 week bewaard. Na maximaal 1 week worden de foto’s gewist en/of overschreven.


Gegevensdragers

Het komt sporadisch voor dat een klant zijn gegevensdrager (zoals usb-stick of geheugenkaart) in de winkel achter laat. Deze kunnen privacygevoelige gegevens bevatten. Indien deze gegevens niet meer worden opgehaald, worden deze na vier weken vernietigd.


InkOutlet
Nieuwe Ebbingestraat 31
9712ND Groningen

KvK 66387353
BTW/VAT 1696.80.216.B03
Tel. 050-5532517
e-mail: [email protected]