Veilig betalen via PAY.nl, onze betaalprovider.

Bij InkOutlet betaalt u veilig, gemakkelijk vertrouwd via o.a. iDeal, CreditCard, PayPal en/of vooruit betalen. Daarnaast kunt u ook op een veertien dagen-factuur betalen. Hieronder vindt u een handige en overzichtelijke toelichting op onze betaalmethodes. Alle betaalmethoden worden door onze provider "Pay.nl" verwerkt, met uitzondering van betaling met Cryptocoins.

Achteraf betalen - Billink

Bij InkOutlet is het mogelijk om achteraf te betalen. Veel klanten van ons vinden achteraf betalen een prettig manier van winkelen. Billink is de partij die het achteraf betalen process voor ons regelt. Mocht u gebruik willen maken van deze optie dan ontvangt u een factuur achteraf en dient u deze te betalen na ontvangst van onze producten. 

iDeal

 Veilig betalen via betaalprovider Pay.nl


U kunt bij ons via iDeal betalen. Hiervoor dient u (online) te bankieren bij Rabobank, ABN Amro, ING Bank, SNS Bank of een andere Nederlandse bank met iDeal ondersteuning. Betalen via iDeal is één van de gemakkelijkste, snelste en veiligste online betaaloplossingen. Betalen via iDeal is misschien nog wel veiliger dan pinnen!

Als u wilt betalen via iDeal, dan selecteert u deze mogelijkheid bij het afrekenen. Wanneer u voor deze betaalmethode kiest, wordt u automatisch doorgelinkt naar de iDeal betaalpagina van uw eigen bank. Wanneer u via iDeal betaalt, nemen wij uw order direct in behandeling. Orders geplaatst op werkdagen vóór 15:00, worden de dezelfde dag nog verzonden.

PayPal

U kunt bij ons ook betalen via uw PayPal account. Als u voor PayPal kiest, wordt u naar de PayPal-site gebracht waar u met uw wachtwoord en emailadres kunt inloggen om te betalen.

 

Mastercard & VISA

Indien u kiest voor een betaling middels creditcard, kiest u tijdens het betaalproces voor PayPal. Via PayPal kunt u met uw creditcard de betaling verrichten. Hier dient u uw gegevens in te vullen en dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, vervaldatum van de creditcard en CVC-code (achterzijde van de creditcard) op te geven. Nadat u al deze gegevens heeft ingevoerd, worden uw gegevens geautoriseerd. Indien de gegevens 100% kloppen, ontvangt u direct een bevestiging van goedkeuring en kunt u er vanuit gaan dat uw betaling succesvol is verwerkt.

Indien u kiest voor deze betaalmethode, nemen wij uw order direct in behandeling. Orders geplaatst op werkdagen vóór 15:00, worden de dezelfde dag nog verzonden.


Vooraf betalen (overmaken per bank)

Wanneer u (helaas) niet in de gelegenheid bent om uw betaling elektronisch te voldoen, kunt u er ook voor kiezen uw betaling vooraf per bankoverschrijving te voldoen via onze provider "Pay.nl". Let daarentegen wel dat wij uw order pas in behandeling nemen, nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Afhankelijk van uw bank kan dit tot een aantal werkdagen in beslag nemen.


Betalen op rekening

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor InkOutlet.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Inkoutlet.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 125,00 als u betaalt via AfterPay.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.