Verzenden en retourneren

Uw bestelling wordt vanaf € 30,- gratis verzonden!

Wij versturen uw bestelling binnen Nederland en België vanaf € 30,- gratis. Voor bestellingen onder de € 30,- aan productwaarde wordt € 3,95 in rekening gebracht. Uw bestelling wordt netjes in een beschermende verpakking verzonden, met pakbon en BTW-factuur.

Uw bestelling wordt in verreweg de meeste gevallen in een brievenbuspakje met een track&tracecode verzonden via PostNL. U hoeft voor een brievenbuspakje dus niet thuis te zijn om het te ontvangen als u over een normale brievenbus beschikt. Let wel, niet alles kan via een brievenbuspakje verzonden worden. Toners, bredere inktpatronen, printkoppatronen (voor printers met twee inktpatronen) en grotere bestellingen worden via gewone pakketpost (PostNL) verzonden. Hieronder kunt u de leverdagen van brievenbuspakjes zien:

Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Maandag voor 14.00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 14.00 uur Woensdag
Woensdag voor 14.00 uur Donderdag
Donderdag voor 14.00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 14.00 uur Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag


Voor de afwijkende bezorgmomenten tijdens en rond feestdagen raadpleegt u het beste het overzicht van postnl voor consumentenpost.

Retourneren

Wij doen er al sinds 2005 alles aan de kwaliteit van onze producten te monitoren. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, neemt u dan even contact met ons op onder vermelding van uw bestelnummer (zo wordt u efficiënter geholpen). Indien u iets wilt retourneren, vraagt u onder vermelding van uw bestelnummer een RMA (retournummer en retourinstructies) aan.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezig krijgt.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Wat mag u niet terugsturen?

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:

- volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;

- producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;

- producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken

- producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;

- alcoholische dranken waarvan de prijs bij de koop is overeengekomen, maar waarvan de levering pas kan plaatsvinden na 30 dagen, en waarvan de werkelijke waarde afhankelijk is van schommelingen op de markt waarop u geen invloed heeft;

- audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;

- kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement);

Indien u uw ongeopende producten wilt retourneren, dan stuurt u deze terug naar: InkOutlet, Elburgkade 76, 1324 HL Almere. Het aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten voor het verzenden van het de bestelling naar u toe (in geval u de gehele bestelling retourneert), wordt direct, doch uiterlijk binnen 7 dagen naar uw rekening overgemaakt. 
 

Garantie

Al onze producten hebben een garantie van een jaar. Indien u garantie wilt claimen logt u in bij uw account gegevens of schrijft u ons een e-mail o.v.v. uw bestelnummer. Geef a.u.b. duidelijk aan wat het probleem is, want enkel een melding "hij doet het niet" volstaat niet. Geeft u a.u.b. alle eventuele meldingen van uw printer door en beschrijf wat u gedaan hebt. U ontvangt van ons een RMA-nummer en wanneer het product bij ons retour gekomen is wordt het op de werking getest. Wij houden ons het recht voor om voor foutief aangemelde garantieclaims kosten in rekening te brengen. Indien de garantieclaim is goedgekeurd, ontvangt u van ons eenzelfde nieuw product waarbij u geen verzendkosten hoeft te betalen.