Cartridge Zoeken

Vinden!

VHS video overzetten op DVD

VHS video overzetten op DVD

Voor het overzetten van uw oude VHS-videobanden op DVD kunt u bij onze professionele service terecht. Uw beeldmateriaal is in goede handen, wij digitaliseren uw beelden zelf. Er wordt niets opgestuurd, waardoor uw opnamen ook niet in de post kunnen kwijtraken. U krijgt uiteraard uw oude videoband mee terug en uw film...

VHS video overzetten op DVD

Voor het overzetten van uw oude VHS-videobanden op DVD kunt u bij onze professionele service terecht. Uw beeldmateriaal is in goede handen, wij digitaliseren uw beelden zelf. Er wordt niets opgestuurd, waardoor uw opnamen ook niet in de post kunnen kwijtraken. U krijgt uiteraard uw oude videoband mee terug en uw films worden dan voor u op een DVD-R gezet. Voorkom dat uw dierbare VHS-opnamen langzaam aan verloren gaan en laat ze bij ons digitaliseren!

Meer

VHS video overzetten op DVD Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
 • € 17,50
  1 Review(s)

  VHS video overzetten (digitaliseren) op DVD: stel uw dierbare opnamen veilig want VHS banden worden slechter naarmate ze ouder worden.

  € 17,50
 • € 25,00

  VHS video overzetten op DVD met extra kopie.U hebt dan twee identieke DVD's van uw video. Maar u kunt ook één langere video over twee DVD laten spreiden voor behoud van maximale beeldkwaliteit.

  € 25,00
 • € 25,00

  VHS video overzetten op DVD incl. retourzending per pakket naar uw adres

  € 25,00
Toont 1 - 3 van de 3 items